fbpx

HET NATIONALE DEEP DEMOCRACY EVENT

29 januari 2021

Nog 0 plek(ken)

10.00

- 12.00

Capaciteit: 9 perso(o)n(en)

Warner Immink & Boy Bianchi

Lef, leren en persoonlijk leiderschap

Op woensdag 18 november en vrijdag 20 november verzorg ik met plezier en nieuwsgierigheid de online workshop rond de thema’s Lef, Leren en Leiderschap tijdens het Ontwikkelfestival.

Wat is de kern?

Leren is vaak leuk, soms ook helemaal niet leuk. In het werk ben je vaak zo hard aan het werk dat je niet altijd door hebt dat je ook ondertussen heel veel leert, over hoe je je werk goed, slim, veilig, professioneel doet.

  • Je leert niet alleen in je werk, je leert ook thuis, op je sportclub, onderweg, altijd weer door.
  • Niet altijd benut je wat je op een bepaalde plek leerde ook op een andere plek dan waar je het leerde.
  • Wat neem jij mee van wat je in je hobby leert, naar het overleg op je werk?

In deze workshop bied ik je drie werkvormen aan om bewuster te leren in en buiten het werk.

Leren in je werk, samen, vraagt soms lef. Regie nemen op je leren, hoe je leert, wat je leert, wanneer je leert is voor mij een wezenlijk onderdeel van Persoonlijk Leiderschap. Daarbij helpen aantrekkelijke werkwijzen om te leren.

Wat heb je nodig om om deel te nemen?

  • Een laptop/pc, dat spreekt voor zich met toegang tot Teams.
  • Daarnaast ook je telefoon en een koptelefoontje.

Ik stuur je namelijk tijdens de workshop een half uur naar buiten, weg van het scherm. In dat halfuur ga je als duo in gesprek over jullie ‘rakeling’.

  • 10 minuten voorbereidngstijd. Ik wil je vragen om terug te denken aan een moment in je werk dat er iets toch niet zomaar helemaal goed ging en waarvan je, als nu je terugkijkt, toch zegt: hier heb ik heel veel geleerd. Top als je ook wat aantekeningen hiervan maakt en die bij je hebt tijdens de workshop. Dat versnelt het leerproces tijdens jullie duo-wandeling.
  • Nog 5 minuten over? Bekijk het intrigerende BBC filmpje van 4 minuut 15 over: krabben die elkaar nodig hebben voor bescherming en groei. Ze zoeken een grotere beschermingsschelp en hebben daar andere krabben voor nodig. Ze ervaren de pijn van beperking van de kleine schelp. Pijn en ongemak brengt ze tot collectieve groei.

 

Met wie ga je werken?

Warner Immink is mijn naam. Van kinds af aan nieuwsgierig naar hoe leren werkt. Waarom was de ene leerkracht op de basisschool nu zo goed en de andere echt minder succesvol? Jaren zelf ervaring opgedaan als docent Engels met prachtige multiculturele klassen. Van schoolcontext doorgeschoven naar bedrijfsomgevingen. Met als centrale opdracht: hoe maken we samen werk van leren?

Nieuwsgierig naar jullie!

Ik tref je graag op woensdag 18 november of vrijdag 20 november.

Toegang

Om toegang te krijgen tot deze sessie moet je een plek reserveren. Misschien heb je dat al gedaan. Of anders kun je dat nog doen (als er nog plek is natuurlijk). Daarna ga je naar ‘Bekijk je eigen programma‘ rechtsboven op de pagina. Als je daar op de door jou gereserveerde sessie klikt, zie je de link of video waarmee je toegang krijgt.

Reserveer je plek

Tot volgend jaar

Bedankt voor je komst!

Was je er niet bij maar wil je wel graag op de hoogte blijven van onze events?