fbpx

HET NATIONALE DEEP DEMOCRACY EVENT

29 januari 2021

VL Spiegelreflector

VL Spiegelreflector

Als je leiding geeft, ben je aan het verbinden. Als je mensen met elkaar verbindt, ben je aan het leiding geven. Succesvol samen organiseren is gebaat bij goede verbindingen. De Verbindend Leidinggeven Spiegelreflector (VLS) is een ‘quick scan’ die een relatie legt tussen jouw waardensystemen en jouw verbindend vermogen. Vul hem in; ontvang jouw VL-profiel en kom vrijdag naar de on-line workshop voor een uitgebreide toelichting van Cees Hoogendijk, die de VLS ooit heeft bedacht, en hem nu wereldwijd verspreidt

klik hier om de test in te vullen.

Toegang

Om toegang te krijgen tot deze sessie moet je een plek reserveren. Misschien heb je dat al gedaan. Of anders kun je dat nog doen (als er nog plek is natuurlijk). Daarna ga je naar ‘Bekijk je eigen programma‘ rechtsboven op de pagina. Als je daar op de door jou gereserveerde sessie klikt, zie je de link of video waarmee je toegang krijgt.

LET OP: Voor deze sessie hoef je je niet van te voren in te schrijven. Op de dag zelf wordt de link of video getoond om deze sessie te volgen. Er is dan wel een account nodig om deze sessie te bekijken.

Reserveer je plek

Tot volgend jaar

Bedankt voor je komst!

Was je er niet bij maar wil je wel graag op de hoogte blijven van onze events?