fbpx

HET NATIONALE DEEP DEMOCRACY EVENT

29 januari 2021

Nog 0 plek(ken)

12.00

- 13.00

Capaciteit: 1 perso(o)n(en)

TMA

Talenten Motivatie Analyse

Een Talenten Motivatie Analyse (TMA) is een analyse van de drijfveren (22), talenten (44) en daaruit af te leiden competenties (53). Deze positieve analyse is bedoeld om collega’s te ondersteunen bij hun professionele ontwikkeling en ze inzicht en tools te bieden om de eigen talenten verder te ontwikkelen en versterken. De methode gaat ervan uit dat ieder mens een unieke combinatie van natuurlijke talenten bezit die mensen zelf verder kunnen ontwikkelen om optimaal en gelukkig te functioneren. Werken vanuit je natuurlijke drijfveren en talenten geeft namelijk energie! De gemeentelijke diensten gebruiken de TMA-analyse als ontwikkelingstool voor medewerkers.

Wil je ook meer werken vanuit je natuurlijke drijfveren en met energie? Schrijf je dan in voor een TMA-analyse. Je vult (tussen 26 oktober en 9 november) online een vragenlijst in. Over de uitkomsten voer je een gesprek van 1 uur met een TMA-expert.

Toegang

Om toegang te krijgen tot deze sessie moet je een plek reserveren. Misschien heb je dat al gedaan. Of anders kun je dat nog doen (als er nog plek is natuurlijk). Daarna ga je naar ‘Bekijk je eigen programma‘ rechtsboven op de pagina. Als je daar op de door jou gereserveerde sessie klikt, zie je de link of video waarmee je toegang krijgt.

Reserveer je plek

Tot volgend jaar

Bedankt voor je komst!

Was je er niet bij maar wil je wel graag op de hoogte blijven van onze events?