fbpx

HET NATIONALE DEEP DEMOCRACY EVENT

29 januari 2021

Nog plek(ken)

12.30

- 13.30

in gesprek over

medewerkers werven op talent

Een van de pitches voor het programma Modern Werkgeverschap was van Florus van Elzakker: hij had een idee hoe we op een andere manier nieuwe collega’s kunnen werven: we kijken naar het talent van mensen. Zo zetten we de mens centraal, zowel bij de inhurende manager als bij de kandidaten. De bekende oude harde functie-eisen, daar nemen we afscheid van.

We geloven dat iedere medewerker uniek is. En dat iedere medewerker talent heeft. Het is de uitdaging dat talent te matchen met werk. Wacht even, wat is talent eigenlijk? Hoe kijken we er tegenaan? Hoe kun je talent (h)erkennen en erop selecteren? Daarover gaan we met Michael Zant in gesprek.

Als voorbeeld dient de pilot die het programma Modern Werkgeverschap zelf heeft uitgevoerd in de zoektocht naar een nieuwe collega voor de functie van opgavemanager Vakmanschap, leren en ontwikkelen. Met succes!

Dit is de eerste keer dat de inzichten en tips uit deze pitch en pilot worden gedeeld!

Toegang

Om toegang te krijgen tot deze sessie moet je een plek reserveren. Misschien heb je dat al gedaan. Of anders kun je dat nog doen (als er nog plek is natuurlijk). Daarna ga je naar ‘Bekijk je eigen programma‘ rechtsboven op de pagina. Als je daar op de door jou gereserveerde sessie klikt, zie je de link of video waarmee je toegang krijgt.

Reserveer je plek

Tot volgend jaar

Bedankt voor je komst!

Was je er niet bij maar wil je wel graag op de hoogte blijven van onze events?