fbpx

HET NATIONALE DEEP DEMOCRACY EVENT

29 januari 2021

Nog 28 plek(ken)

13.00

- 14.30

Capaciteit: 40 perso(o)n(en)

Sheraz Kazmi & Marc van Heyningen

Inspiratiesessie: werken vanuit innerlijke kracht

Sheraz Kazmi & Marc van Heyningen – Growth everyday

Wil jij ook meer grip op je werk en lucht in je leven?

Dan ben je zeker niet de enige. Voor velen is dit een uitdagende periode. Misschien…

  • maak je je zorgen over de toekomst;werk je gedwongen thuis en mis je houvast;
  • heb je moeite om je verbonden te blijven voelen met je werk of je collega’s;
  • moet je zoveel ballen in de lucht houden, dat je het lastig vindt om goed voor jezelf te blijven zorgen.

Wat jouw situatie ook is, 1 ding is zeker: de huidige tijd vraagt veerkracht en aanpassingsvermogen van ons allemaal.

 

Omarm de growth mindset

Wij geloven dat het omarmen van een growth mindset de sleutel is om ook in turbulente tijden grip op je werk te houden en lucht in je leven te creëren. In deze inspiratiesessie krijg je inzicht in hoe het omarmen van een growth mindset jou kan helpen de regie over je werk te (her)pakken en hoe je ook nu kunt blijven werken vanuit vitaliteit, verbinding en voldoening. Tijd om te werken vanuit innerlijke kracht!

Sheraz Kazmi (foto)

Hoi! ik ben Sheraz en ik ben oprichter van GROWEVERYDAY. Wij zijn op een uitdagende missie: zorgen dat iedereen in Nederland kan werken vanuit een gevoel van voldoening, vitaliteit en verbinding. Ik ken de overheid goed. Sinds 2018 werk ik namelijk bij het Ministerie van BZK en ontferm ik me onder andere over de toekomst van werk bij de Rijksoverheid. De sleutel? Als je het mij vraagt: werken vanuit innerlijke kracht!

Lees ook het interview met Sheraz in het artikel ‘Effectief (en gezellig) werken aan de keukentafel’ vind je op de website van Eva Jinek.

Marc van Heyningen (foto)

Samen op een een missie om mensen te leren werken vanuit hun innerlijke kracht: wat een fantastische uitdaging! Mijn kracht is om vanuit openheid, vriendelijkheid en logisch denken mensen tot eigen inzichten te laten komen en hun volledig innerlijke potentieel te laten ontdekken.

Toegang

Om toegang te krijgen tot deze sessie moet je een plek reserveren. Misschien heb je dat al gedaan. Of anders kun je dat nog doen (als er nog plek is natuurlijk). Daarna ga je naar ‘Bekijk je eigen programma‘ rechtsboven op de pagina. Als je daar op de door jou gereserveerde sessie klikt, zie je de link of video waarmee je toegang krijgt.

Reserveer je plek

Tot volgend jaar

Bedankt voor je komst!

Was je er niet bij maar wil je wel graag op de hoogte blijven van onze events?