fbpx

HET NATIONALE DEEP DEMOCRACY EVENT

29 januari 2021

Nog plek(ken)

13.00

- 14.00

Praatje Haags

Podcast

De gemeente Den Haag heeft haar eigen podcast voor en door medewerkers. In Praatje Haags praten we elke 3 weken met elkaar over wat ons raakt en beweegt als ambtenaar. Wat maak je mee in je dagelijkse werk en op persoonlijk vlak? We praten over de mooie en misschien wel minder mooie momenten. Elke Praatje Haags sluiten we af met een gesproken column van een van onze collega’s.​

Tijdens het HOF gaan we live uitzenden.
We praten met collega’s die geen kantoorbaan hebben. Hoe is het voor hen om nu te werken en hoe blijven zij verbonden met collega’s en de gemeente?

Luister je live mee?
Dan kan je ook live meedoen aan het gesprek. Jenneke Arink en Lodewijk van Noort zijn jullie presentatoren en zullen regelmatig het publiek betrekken bij het gesprek.

Wat is een podcast?
Een podcast is een radioprogramma, maar dan beschikbaar via internet en niet live. Een podcast kun je overal en altijd luisteren, waar jij maar wilt: tijdens een pauze, het sporten, thuis op de bank, in de auto of in de trein en tijdens het koken of klussen. Je luistert het dus wanneer het jou uitkomt.

Eerdere edities terugluisteren?

Kijk op Werknet: https://denhaag.sharepoint.com/sites/werknet/personeelsinformatie/lerenontwikkelen/Paginas/Podcast-Praatje-Haags-overzichtspagina.aspx

Toegang

https://us04web.zoom.us/j/79880257242?pwd=RG5ESVNCMWdzUUpNL05VSU1TN2Nydz09

Meeting ID: 798 8025 7242
Passcode: hofpodcast

Reserveer je plek

Tot volgend jaar

Bedankt voor je komst!

Was je er niet bij maar wil je wel graag op de hoogte blijven van onze events?