fbpx

HET NATIONALE DEEP DEMOCRACY EVENT

29 januari 2021

Nog plek(ken)

10.00

- 12.00

Mariëtte Deppenbroek

Lezing over psychische klachten anders bekeken

Met deze workshop wil ik graag een aantal doelen bereiken. Allereerst wil ik in het kort kennis delen m.b.t  stress, overspannenheid en burn-out.  Daarnaast wil ik  vooral  het  belang bespreken van energie krijgen uit je werk. Om voldoende energie te kunnen krijgen is het van belang dat je  hulpbronnen kunt inzetten.

Bekende hulpbronnen zijn:

  1. de autonomie( je kunt het werk zo invullen zoals jij het wilt, wat jij belangrijk vindt)
  2. de steun /waardering die je hierbij ervaart van je collega’s en leidinggevende en
  3. de groei die je nodig hebt om je verder te kunnen blijven

Ik hoop zo duidelijk te kunnen maken dat het veelal  niet de hoge werkdruk, de stress is  waardoor medewerkers moeten uitvallen, maar vooral het gebrek aan deze hulpmiddelen. Rust helpt vaak kortdurend, van meer belang is om de ruimte  te kunnen ontdekken  in wat je nodig hebt/moet/wilt doen voor je verdere herstel. Met andere woorden, hoe kun je jezelf weer opladen.

Ik bespreek in deze workshop een model, dat uitgaat van een  wisselwerking tussen werk gebonden en persoonsgebonden hulpbronnen. Zo kun je ook zelf inzicht krijgen in waar jij vooral de energie van krijgt en waar jij zelf verder in wilt investeren. Belangrijkste meerwaarde van deze workshop is  dan ook dat je zo zelf  meer inzicht krijgt hoe je met plezier kunt blijven werken ( tot je 80ste ?). Dit is  wat ik iedereen gun en via deze presentatie voor uitdaag.

Toegang

https://us02web.zoom.us/j/86206763400?pwd=a1hpbTNRSWN3U21yZWxCMjF4S0MvUT09

Meeting ID: 862 0676 3400
Passcode: 631593

Reserveer je plek

Tot volgend jaar

Bedankt voor je komst!

Was je er niet bij maar wil je wel graag op de hoogte blijven van onze events?