fbpx

HET NATIONALE DEEP DEMOCRACY EVENT

29 januari 2021

Nog plek(ken)

10.00

- 12.00

Latifa Belhaj

De Maakbaarheid van werkgeluk

De Maakbaarheid van Werkgeluk

Wist je dat je werkgelukkig voelen vele voordelen heeft voor jou?

Stel je voor dat je hoog zou scoren op het ervaren van werkgeluk…

Wist je dat jouw leven dan een stuk aangenamer zou zijn?

Want, wanneer je je werkgelukkig voelt, ben je over het algemeen genomen gelukkiger met jouw leven, ben je mentaal vitaal en veerkrachtig en kan je veel beter omgaan met tegenslagen, heb je meer energie, ben je gezonder, houd je meer van je werk, ben je meer gemotiveerd, heb je meer zelfvertrouwen, bereik je meer van jouw doelen, heb je goede relaties met collega’s en leidinggevenden, en heb je een goede balans tussen werk en privé…

Dus wie wil er nou niet werkgelukkig zijn?!

Daarom gaan we het niet alleen hebben over de nut en noodzaak van het creëren van jouw eigen werkgeluk, maar ook over de impact van jouw stemming en overtuigingen. Bewustwording van de impact van jouw stemming én overtuigingen op het dagelijks leven is enorm waardevol voor het realiseren van een gebalanceerd en gelukkig werkleven. Wanneer je hier bewust van bent, kan je sturen op jouw ‘denken’ en ‘doen’ om zo jouw werkgeluk te verhogen.

 

Creëer jouw eigen werkgeluk

Toegang

Om toegang te krijgen tot deze sessie moet je een plek reserveren. Misschien heb je dat al gedaan. Of anders kun je dat nog doen (als er nog plek is natuurlijk). Daarna ga je naar ‘Bekijk je eigen programma‘ rechtsboven op de pagina. Als je daar op de door jou gereserveerde sessie klikt, zie je de link of video waarmee je toegang krijgt.

Reserveer je plek

Tot volgend jaar

Bedankt voor je komst!

Was je er niet bij maar wil je wel graag op de hoogte blijven van onze events?