fbpx

HET NATIONALE DEEP DEMOCRACY EVENT

29 januari 2021

Nog plek(ken)

14.00

- 15.00

Henk Bosch

Veerkracht booster

Het valt niet altijd mee om te dealen met de situatie zoals deze voor velen momenteel geldt als gevolg van COVID19. Thuis, collega’s op afstand, meer afleidingen door kinderen & partners, andere werkprocessen en prioriteiten en nog veel meer. En daar je weg in weten te vinden en een (tijdelijk) nieuw ritme waarbij de verwachting is dat de kwaliteit van het werk hoog blijft. Dat voelt voor velen als een extra druk. Hoe ga je daarmee om? Hoe zorg je dat je optimaal blijft presteren?

Ook wordt het duidelijker naarmate de maanden verstrijken dat het gissen is hoe lang deze unieke situatie nog voortduurt als gevolg van de pandemie?

Hoe voorkom je dat je eigen gedachten je het niet nog moeilijker maken en je zo zelf het onnodige stress toe brengt? En zo nog meer vragen en aandachtspunten, die allemaal te maken hebben met deze uitdagende tijd. Deze bijzondere situatie vraagt om mentale fitheid, vitaliteit en veerkracht. Door mentale training blijf je mentaal fit en veerkrachtig waardoor je beter om kan gaan met veranderingen, stress en emoties.

 

In het kort komen de volgende onderwerpen aan bod in de webinar:

– Welke emoties ervaar je in relatie tot de huidige crisis?;

– Bewustwording van hoe de mind door de uitleg van de rode pijlen; we kunnen feiten niet veranderen, maar wel onze gedachten daarover en de manier hoe we daarmee om gaan;

– Welke activiteiten en gedachten zijn niet helpend in deze tijd? En welke juist wel?;

– Mentale fitheid en veerkracht begint in de mind;

– Hoe werkt onze default mind en welke mindset zorgt voor mentale fitheid en veerkracht?;

– 10 minuten mindtraining en afsluitend enkele tips.

 

Over Potential Project

Potential Project is opgericht in 2006 en is wereldleider op het gebied van leiderschap- en organisatieontwikkeling gebaseerd op mindfulness. Potential Project is ontwikkeld door wetenschappers en professionals uit het bedrijfsleven, is actief in 28 landen en werkt voor opdrachtgevers als Deloitte, Accenture, Microsoft, Google, IKEA, Lego, Cisco, Roche, Triodos Bank, KLM, De Nederlandse Bank, McKinsey & Co, Danone, en de Gemeente Rotterdam. Wereldwijd hebben meer dan 100.000 werknemers deelgenomen aan MindFit trainingsprogramma’s. Potential Project is partner voor organisaties die ernaar streven, op basis van bewust leiderschap, het potentieel van individu en organisatie ten volle te kennen en te benutten en daardoor hun missie te realiseren.

Toegang

Om toegang te krijgen tot deze sessie moet je een plek reserveren. Misschien heb je dat al gedaan. Of anders kun je dat nog doen (als er nog plek is natuurlijk). Daarna ga je naar ‘Bekijk je eigen programma‘ rechtsboven op de pagina. Als je daar op de door jou gereserveerde sessie klikt, zie je de link of video waarmee je toegang krijgt.

Reserveer je plek

Tot volgend jaar

Bedankt voor je komst!

Was je er niet bij maar wil je wel graag op de hoogte blijven van onze events?