fbpx

HET NATIONALE DEEP DEMOCRACY EVENT

29 januari 2021

Nog plek(ken)

13.30

- 15.30

Erik Scherder

Wat is werkstress en wat kunnen we eraan doen?

Tijdens het Haags Ontwikkel Festival (16 tot en met 20 november), georganiseerd door Modern Werkgeverschap, biedt het Arbo Centrum op woensdag 18 november van 13.30 uur tot 15.00 uur een exclusieve online masterclass aan. Het onderwerp is: ‘(Werk)stress en wat daaraan te doen is’. Voor deze masterclass is professor Erik Scherder vastgelegd. 

Tijdens de huidige coronacrisis werken we thuis, als dat kan. Dit trekt een zware wissel op de medewerkers, zowel fysiek als geestelijk. Steeds meer collega’s geven aan hierdoor (werk)stress te ervaren. Erik Scherder zal ingaan op de relatie tussen stress en het brein. Met de uitleg, tips en handvatten die je tijdens deze masterclass krijgt kun jij jouw medewerkers inspireren en ondersteunen in deze, voor velen, zware tijden.

Over Erik Scherder

De meesten van jullie kennen Erik Scherder van zijn gastoptredens in ‘De Wereld Draait Door’ en vele andere televisieprogramma’s. Professor Erik Scherder is als hoogleraar Klinische Neuropsychologie verbonden aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Hij spreekt over de thema’s: Het brein en breinonderhoud, de relatie tussen beweging, gedrag en mentale gezondheid, werkstress en het geheugen. Hij begon zijn carrière in de jaren zeventig met een opleiding tot fysiotherapeut. Pas later volgde hij aan de Vrije Universiteit de studie psychologie, om in 1995 te promoveren op de specialisatie neuropsychologie.

Samen werken aan modern en gezond werken

Met deze masterclass wil het Arbo Centrum in samenwerking met het programma Modern Werkgeverschap bijdragen aan een gezonde toekomstbestendige organisatie. Waar medewerkers met plezier werken, de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen en gestimuleerd worden om het beste uit zichzelf te halen. Wil je meer weten over Modern Werkgeverschap mail dan naar modernwerkgeverschap@denhaag.nl.

Reserveer je plek

Tot volgend jaar

Bedankt voor je komst!

Was je er niet bij maar wil je wel graag op de hoogte blijven van onze events?