fbpx

HET NATIONALE DEEP DEMOCRACY EVENT

29 januari 2021

Nog 0 plek(ken)

10.00

- 12.00

Capaciteit: 20 perso(o)n(en)

Minka Jongkind

Deep Democracy – Besluitvorming inclusief de wijsheid van de minderheid

Deep Democracy geeft je een tool om, of je elkaar nou fysiek ontmoet of online, op een open en constructieve manier met elkaar in gesprek te blijven. Een tool om lastige gesprekken aan te gaan en zoveel mogelijk issues op tafel te krijgen.

In deze online introductieworkshop maak je kennis met de basisprincipes van Deep Democracy en ervaar je hoe je een check in online kan begeleiden. Hoe je een gesprek kan voeren waarin iedereen tegelijkertijd actief meedoet inclusief de stille of afwijkende stem. En hoe je zelfs online constructief om kan gaan met een verschil in mening.

Deze interactieve workshop duurt 2 uur met halverwege een pauze van 15 minuten.

Door wie?
Minka Jongkind is een zeer ervaren teamcoach en Deep Democracy facilitator en opleider. De fascinatie voor dilemma en conflict vormt een rode draad in haar loopbaan. Vanuit nieuwsgierigheid en een open mind stelt zij vragen bij vanzelfsprekendheden en creëert ze bedding voor het niet-gevoerde gesprek. Zij werkt onder meer met teams en leidinggevenden binnen het onderwijs, de zorg, de overheid, de rechtspraak en zakelijke dienstverlening.
Zij heeft haar eigen bedrijf www.metminka.nl en is als associate partner aangesloten bij www.humandimensions.nl.

Toegang

Om toegang te krijgen tot deze sessie moet je een plek reserveren. Misschien heb je dat al gedaan. Of anders kun je dat nog doen (als er nog plek is natuurlijk). Daarna ga je naar ‘Bekijk je eigen programma‘ rechtsboven op de pagina. Als je daar op de door jou gereserveerde sessie klikt, zie je de link of video waarmee je toegang krijgt.

Reserveer je plek

Tot volgend jaar

Bedankt voor je komst!

Was je er niet bij maar wil je wel graag op de hoogte blijven van onze events?