fbpx

HET NATIONALE DEEP DEMOCRACY EVENT

29 januari 2021

Nog plek(ken)

12.00

- 13.00

Arjen Banach

Effectief leidinggeven op afstand

Werken op afstand: door de coronacrisis is onze manier van werken in schrikbarend korte tijd er heel anders uit komen te zien. De verwachting is dat we nooit meer helemaal zullen teruggaan naar hoe het was en dat dwingt organisaties om hun manier van werken drastisch te veranderen. Remote leiderschap – ofwel effectief leidinggeven en (samen)werken op afstand – transformeert tot een noodzakelijke eigenschap voor professionals nu werken op afstand een onontkomelijke toekomst vormt voor de manier waarop we werken.

Cultuur en leiderschap spelen een cruciale rol en succesvol kunnen werken op afstand is om die reden een leiderschapsvraagstuk. Aan de hand van aansprekende praktijkvoorbeelden gaat Arjen Banach in op de aspecten van remote leiderschap en succesvol werken op afstand: hoe ga je om met verandering, hoe houd je verbinding, draagt iedereen bij aan vernieuwing en weet je van elkaar wat er speelt?

Arjen Banach is veelgevraagd spreker op het gebied van verandering, leiderschap, duurzame inzetbaarheid en werkgeluk. Met zijn vernieuwende en innovatieve kijk op hoe winnende organisaties in de wereld van morgen zijn georganiseerd staat hij wekelijks op het podium om professionals door heel Nederland te inspireren. Hij is de schrijver van ‘Organisatievibe’ dat door is genomineerd voor managementboek van het jaar 2019 en hij werd uitgeroepen tot een van de meest veelbelovende sprekers van Nederland. In juli 2020 verscheen zijn nieuwste boek ‘Remote Leiderschap’.

Dit is een opname van  Het Grootste Kennisfestival van Nederland 2020

Wil je hier meer van weten? Echt de diepte in? Van deze lezing hebben we ook een online masterclass beschikbaar. Lees er hier over: https://www.hetgrootstekennisfestival.nl/online_masterclasses/arjen-banach/

Reserveer je plek

Tot volgend jaar

Bedankt voor je komst!

Was je er niet bij maar wil je wel graag op de hoogte blijven van onze events?