fbpx

HET NATIONALE DEEP DEMOCRACY EVENT

29 januari 2021

Nog 0 plek(ken)

11.00

- 12.00

Capaciteit: 20 perso(o)n(en)

Activeer jezelf!

Workshop Activeer jezelf
In deze tijd waarin we vanuit huis moeten werken en niet ‘naar buiten’ kunnen reizen zoals we gewend zijn worden we uitgenodigd om de reis ‘naar binnen’ te maken. Eigenlijk is ‘binnen’ de enige plek waar jij, ik en iedereen echt kan zijn. Het bepaalt onze ervaring van alles in de buitenwereld; ons werk, onze relaties, ons welbevinden, ons geluk. Alles. Zonder uitzondering.

In dit webinar wordt je als deelnemer meegenomen op de reis naar binnen want: waar moet je beginnen? Je krijgt niet alleen inhoud aangereikt over de belangrijkste ‘bezienswaardigheden’ in je binnenwereld zoals beschreven in het boek Ontketen jezelf, je wordt ook letterlijk mee op reis genomen in een geleide visualisatie en je mag uitgebreid delen in mijn eigen ervaringen op deze reis.

Als je weet waar en hoe te beginnen is deze reis een stuk gemakkelijker en het is – zeker in deze tijd- heel relevant. Als jij jezelf van binnenuit ‘aan’ kunt zetten, zet je als mens je enorme creatiekracht aan. Dat heeft niet alleen effect op jouw leven en loopbaan, maar ook op het grotere geheel.

Toegang

Om toegang te krijgen tot deze sessie moet je een plek reserveren. Misschien heb je dat al gedaan. Of anders kun je dat nog doen (als er nog plek is natuurlijk). Daarna ga je naar ‘Bekijk je eigen programma‘ rechtsboven op de pagina. Als je daar op de door jou gereserveerde sessie klikt, zie je de link of video waarmee je toegang krijgt.

Reserveer je plek

Tot volgend jaar

Bedankt voor je komst!

Was je er niet bij maar wil je wel graag op de hoogte blijven van onze events?