Het nationale Deep Democracy Event

Helemaal digitaal, maar dus wel in festivalstijl. Meld je snel aan. Het aantal tickets inclusief toegang tot alle workshops is beperkt. Er zijn ook kaarten voor toegang tot de 2 hoofdpodia. Daar zit geen maximum op.

Een hoofdpodium waar we zelf helemaal gelukkig van worden. Jij hopelijk ook. Vast! De hele dag inspirerende verhalen, die je lekker tot je kunt nemen. De andere podia bieden afwisseling genoeg, maar hier een tijdje blijven hangen…niks mis mee. Klik hier voor het programma en zie het zelf. Alsof de festivals weer geopend zijn… verhalen, muziek, intermezzo’s, gezongen samenvattingen en Dolf Jansen, die af en toe heen en weer rent.

Jitske Kramer start  met haar nieuwe verhaal ‘Werk heeft gebouw verlaten’ dat ze speciaal voor deze tijd van grote veranderingen maakte. Hoe kan Deep Democracy ons helpen te verbinden op afstand en in hybride teams te werken? De eerste druk van het net verschenen bijbehorende boek, wat direct uitverkocht was, kwam op nr 1 de Managementboeken top 10 binnen gedender. Nu dus ‘live on stage’.

Een heel podium met mooie gesprekken. Niet zomaar. Maar echt de ‘deepte’ in. Dolf Jansen, wie kent hem niet, is een Nederlands cabaretier, presentator en schrijver. Hij staat behalve om z’n humor en z’n snelheid bekend om z’n scherpe reactievermogen en verdiepende vragen. Kijk in het volledige programma op wie hij die af gaat vuren.

Natuurlijk is er muziek. Tussen en tijdens de prachtige verhalen die je zal horen op de grote podia van het een Deep Democracy event. Gijs Anders van Straalen en Iris Muller verzorgen samen de muzikale invulling op Podium 1.

Gijs Anders van Straalen is een Nederlandse top percussionist, een grote naam in Azië en tourt normaal de wereld over met Wouter Hamel. Beleef het zelf. Improvisaties, muziek passend bij het thema en drumsessies. Gijs verzorgt trouwens ook een hele gave sessie op het livestream podium.

Iris Muller studeerde culturele antropologie en reisde een groot deel van de wereld over voordat ze in Colombia als artiest werd ontdekt en in Miami een platendeal tekende. En nu dus bij ons. Ze vat samen, zingt en ‘performt’. Meer dan genoeg reden dus om te blijven kijken. 

Voor de snelle aanmelders, die een van het beperkte aantal ‘full service’ tickets weten te bemachtigen staan er maar liefst 4 workshop rondes gepland, met alle trainers die Human Dimensions rijk is. Een zeer gevarieerd aanbod. Waarin iedereen van het hoofdpodium een plekje heeft. Van Deep Democracy: de basis tot DD voor leiders. Van de vier fasen van conflict tot Holding Space in tijden van onzekerheid…..En nog heeeeeel veel meer….. Kijk hier voor het volledige programma.